Veterinär besök

Idag tog jag med mig Kenzo till veterinären eftersom han haltat sedan i söndags. Jag misstänkte att han fått en sträckninig av någon slag eftersom han aldrig är still!! (Endast på natten när alla sover!!!)
Han haltar med höger framben och tycker inte om när man klämmer på "lilltån" då piper han och vill inte vara med alls.

Jag åkte ner till veterinären och alla sköterskor tyckte natruligtvis att han var hur gullig som helst han hade inga problem att ta kontakt med dem alls snarare tvärtom han viftade på svansen och var jätte glad och gav dem  pussar!!

Veterinären undersökte Kenzo väldigt noga lyssnade på lungor, hjärta och klämde och kände på honom.
Hon tog tag i klon och kände att den inte gått av i alla fall sen fick vi recept och åkte till apoteket och hämta ut smärtstillande/antiinflammatoriskt medicin som han ska äta  i 14 dagar 1 gång om dagen.
Passade natruligtvis på att väga honom också 10kg klubben ingår Kenzo i nu, min stora "lilla" kille.

Och sen ska jag hålla honom lugn sa veterinären jo men visst det är ju superlätt haha!! ja vi får se hur det går med det!!

Kontakt !!!

Idag har vi inte gjort så mycket, kört lite träning på hemma plan. Ozzy har fått köra lite lydnad och Kenzo och jag har fortsatt med våra kontaktövningar, hand target samt vänta på varsågod, han här även kört lite fotgående.
Han är så duktig nu och väntar på att gå ut genom dörren samt väntar snällt vid sin mat tills jag säger varsågod.(fast han fortfarande är ett matvrak!!)

Annars har vi mest busat hela dagen med lite bollträning, dragkamp med tygtrasa och bara tagit den lungt en skön söndag helt enkelt. Det är så skönt att bara vara med killarna busa/leka båda tycker det är jätte skoj och jag med inga krav på att de ska jag/de ska prestera.

Killarna fick vara själva idag också när resten av familjen åkte och kollade på när Ellinor hade match med F94/95 laget första matchen för säsongen mot Älta som de tyvärr förlorade med 1-2 (inte rättvist) men vem säger att livet är rättvist alla gånger!!
 
Ha det så bra alla som är inne och läser om våra dagar.

Våruppvisning i Torvalla

Dagen började med att Lovisa och jag steg upp 06:30 fixade gröt åt Lovisa sen åkte jag upp med henne till samligen i Torvalla sporthall för idag har Lovisa haft våruppvisning, temat i år var skräck och Lovisa var "vildvittra"
När jag kom hem igen tog jag med killarna ut på en promenad i skogen ca 45 minuter och det var så skönt att gå i skogen själv solen tittade fram och fåglarna kvittrade för fullt. Killarna fick vara hemma själva idag för första gången och det gick jättebra, jag åkte upp för att se Lovisas show som började med att de flesta gymnaster dansade till Michael Jacksons Thriller jätte häftigt och duktiga var de.

Lovisas grupp körde trampets, ballonggolv, Tambling golv mm och idag gjorde Lovisa handvolt utan pass helt själv duktiga tjej.
Ellinor har spelat fotboll idag igen med Damlaget tyvärr så blev det förlust med 1-3...

Hundarna har idag fått en vilodag i stort sett men inte Kenzo han har fått köra lite kontaktövningar med att han fått sätta sig först och sen kastar jag godis som han sen får gå och ta när jag säger varsågod och han är jätte duktig. Han har även kommit tillbaka med bollen idag när jag kastat den till honom. Vi har även börjat med lite närsök då han fått leta efter godis!!