Sista uppdateringen för i år

Ja nu är snart 2012 slut!! kommer inte att skriva ett långt inlägg om hur vårt 2012 varit, det vet alla Ni som läser och följer min blogg :)
 
Men Kenzos 1:a Pris i NKL TJP i Ockelbo och hans fina titel som han fick i Högbo i Mars i år
SE U (u) CH, måste jag ändå nämna :) Nu ska vi jobba på att få bort ( ) kring "lilla" u:et !!!! 
 
Ozzy samlar på 1:a pris i NKL (haha) nu har han 4 st till samlingen :)
Detta året blev Ozzy pappa till 2 kullar Y-kullen (Yankee, Yvi, Yasmin, Yrsa, Yra Arrwen) på Krokasmedens Kennel och på Tollerricc Kennel i Norge föddes  (Vega, Fanta, Zelda, Chilli, TInka, Jonas och Arthur)
 
Nu väntar ett nytt spännande tävlingsår med killarna och förhoppningsvis kommer vi ha en till liten kabrat här till våren om det vill sig väl, ska jag behålla en valp efter Ozzy/Sanja läs mer om kullen här Kennel Riverjoys
 
 
(kenzo med korp)
 
Idag blev det årets sista träning. Körde ett sök med killarna med 2 korpar och 2 änder. Tog lite bilder men tyvärr är inte kvaliten så himla bra, är lite svårt att få ihop både att ta emot viltet och fota samtidigt haha.
 
(Kenzo med and)
 
Ozzy med and
 
Vill önska alla ett riktigt GOTT NYTT ÅR 2013 !!!!!!
 

Träning i djupsnö !!!

Idag åkte jag iväg med killarna och körde lite vilt. Inte så lätt att hitta ett bra ställe att träna på där det inte är en massa snö. Åkte först ner till fotbollsplanen vid skolan men det var alldelse för mkt snö för att träna där, så det blev lite bollkastning med bollkastaren istället. Det var jätte jobbigt för killarna att springa i den djupa snön.
 
Efter en stund åkte vi vidare ut till vårt träningställe, som natruligtvis även det är fullt med snö så det fick bli en upplogad parkering istället, tur är att där finns en slänt där man kan kast ut viltet, och det gjorde jag de fick ett litet sök på 1 and och 2 korpar. Det var lika tungt som att springa på fotbollsplanen, men båda killarna gjorde ett kanon jobb och alla 3 vilten kom in i handen från båda två.
 
Körde också lite dirigeringar med dummy på den upplogade parkeringsplatsen, höger/vänster och stoppsignal, samt UTkommando.
 

Parning nr 2

Igår kom Therese och Sanja igen och vi fick till ytterligare en bra parnning med häng på ca 15 minuter.
Både jag och Therese förväntar oss sociala, miljöstarka och arbetsvilliga valpar med mycket
energi i.
 
Läs mer om den planerade kullen på Therese hemsida Kennel Riverjoys