Återbesök hos Veterinären med Prins Kenzo

Idag 4 dagar efter skadan var det dags att göra ett första återbesök efter operationen för att se hur allt gått med Kenzos skada.
Kenzo var superduktig och det såg riktigt bra ut tyckte jag :) som jag sa till veterinären jag är ingen expert men jag tycker att det ser riktig bra ut och han kunde hålla med så skönt :)
Kenzo var lite svullen på trampdynan men inget som var oroväckande tyckte veterinären. Han gjorde rent och plockade bort all vadd som suttit i mellan trampdynorna sedan i måndags. Tvättade rent och Kenzo pep när han tvättade i mellan trampdynorna, vilket jag tyckte var ett gott tecken. Jag tyckte även att han rörde på den skadade tån!! när veterinären höll på men jag vet inte om det var så eller om det var önsketänkande från min sida.
 
Hur som helst så åkte jag hem idag med något lugnare mage och en lite positivare magkänsla. Har också varit ute och läst mycket de senaste dagarna om hundar där man tagit bort en tå och hur de har anpassat sig efter det, ifall det nu skulle vara så illa att operationen inte har lyckats det återstår och se om ett par veckor.
Kenzo tycker att han kan vara som vanligt i alla fall och det är skönt busar med Ozzy, skäller när vissa hundar går förbi vår tomt, och i går morse gick han ner i trappan till vår undervåning knas bollen :) Verkar inte ha något ont alls faktiskt och det är skönt. Nu ska vi tillbaka om ca 10 dagar då ska de ta stygnen och se hur trampdynan reagerar på beröring.

Valparna 2 v

Igår blev valparna 2 veckor ♥, Så roligt att få nya bilder på gullungarna, få tänka på något annat.
En utav dessa 5 gossar  ♥ ska ju flytta hem till pappa Kenzo och vår familj det är så spännande :)
 
 
 
 
 
 
 

♥ Min Prins ♥

Igår var en dag med blandade känslor. Lämnade Kenzo hos veterinären före 10:00 och fick träffa honom igen strax före 18 på kvällen. En lång dag som blandade med gråt/förtvivlan ovisshet men en del skratt också faktiskt.
Jag tillbringade dagen med min underbara Ellinor ♥ (Tack älskling för att du var med igår) i Upplands väsby centrum för att försöka få tankarna på annat håll.
Vi hade en mysig dag igår shoppade, fikade, åt middag och skrattade :)
 
När klockan började närma sig 17 så gick vi tillbaka till veterinären för att se hur det hade gått för Kenzo idag.
Hans skada var väldigt illa visade sig tyvärr, nerven i tån var nästan helt av och det var svårt att sy fast den igen enl veterinären, förstår att han gjort sitt bästa för Kenzo men man känner sig verkligen utlämnad och maktlös i ett sånt läge. Fick hämta en överlycklig Kenzo igår som överöste både mig och Ellinor med pussar, det var så skönt att få gosa med honom efter att ha längtat så.
Kenzo kommer nu att få gå med skena på benet i 10 v och på torsdag ska vi göra ett återbesök för att se hur det har gått med tån/trampdynan sedan operationen, hoppas att det ser bra ut och vi inte behöver göra några andra åtgärder. Nu blir det åter igen ett par dagar som man kommer att sväva mellan hopp och förtvivlan.
 
Måste bara säga att jag har världens tåligaste hund, vilken fantastisk hund. Så lugn och sansad fast han har sååå ont, och lojal också kan bara berätta att även om han då i söndags skar sig på något i vattnet, vet inte vad så simmade han in till mig gick upp på land, lämnade anden i handen SEN markerade han att han gjort sig illa. Vilken HJÄLTE, min alldelse egen Prins Kenzo ♥
 
Vill också passa på att Tacka alla underbara vänner som har hört av sig till mig via SMS och FB för att fråga hur det gått och hur Kenzo mår.