Träning med ny träningsgrupp

Idag åkte jag iväg med Ozzy och Lazer för att träffa nya träningskompisar :) alltid roligt att träffa nya hundmänniskor. Idag var första träffen för gruppen som skapades via Facebook.
 
.
 
Delar av träningsgänget
 
Vi var 3 tollare, 1 flatte och 4 labbar :) Lazer var så klart yngst men det var hundar allt från de äldsta 6 år och neråt. Vi började med att köra markeringar,  först enkelmarkeringar sen dubbelmarkeringar för de som ville.
Ozzy fick köra enkelmarkering först för att sen gå över till dubbel, han hade lite svårt att hitta den först kastade då det var högt gräs som blivit brunt så inte så lätt att hitta, fick kasta om den. Ozzy var inte het idag men det kom en hel del pip så det blev mycket kontaktövningar och jobba bakåt för honom idag. Även om det var helt nya hundar så är jag väldigt nöjd med honom han var fokuserad på jobb hela tiden och även om det var mest tikar med idag så gick det också bra, duktiga kille
 
 
Efter det tog jag ut Lazer en stund så han fick titta på och träffa de andra hundarna/människorna, han var så duktig :) fick hälsa på de äldre hundarna och han tyckte att en labbetik (2år) var jätte intressant men det var inte ömsesidigt haha :)
 
 
Tog ut Ozzy igen från bilen så fick Lazer lägga sig i bilen en stund, vi körde närsök i 2 grupper, 1 grupp för de som inte gjort det tidigare och en för de hundarna som kan. Ozzy var duktig och hämtade in 2 stycken i närsöket, höll sig i området hela tiden.
 
Gick och la Ozzy i bilen igen och tog ut Lazer för att miljöträna honom, vi övade mycket på kontakt och han fick titta på när de andra hundarna jobbade, han var duktig och lugn. När alla tränat klart släppte vi loss alla hundarna och Lazer hade superskoj, sprang och jagade de andra hundarna och försökte få igång dem så kul att se.