Jessie LKL 1

Grattis till Krokasmedens Yasmin "Jessie" som tävlade LKL 1 igår och fick ihop kanonfina poäng 185, det resulterade i ett första Pris och en förstaplacering.
 
Stort Grattis från Stolt Pappa Ozzy med matte
 
 

Kennelträff Aktivivas

Helgen som gick hade vi kennelträff hos Sanna i Gillingboda för alla Aktivivor, lika trevligt som alltid med mycket hundprat god mat och mycket skratt.
Jag och Kenzo åkte dit redan på torsdagkvällen, jag kommer inte att skriva om alla de fantastiska övningar vi gjrode här blir ett väldigt långt blogg inlägg då, men jag skriver lite om vad vi gjorde.
 
Fredag morgon började vi med att köra olika uppvärmningsstationer, Kenzo fick den med en till en till som går ut på att jag lägger ut den första dummyn och skickar sen på linjetag, under tiden som Kenzo på väg tillbaka fylls det på med 1 ny där han hämtade den första och så håller man på så där för att se hur många som hunden kan gå ut på utan att tveka. Kenzo gick på 8 stycken totalt men hade en del problem på nr 4-5.
Sen körde vi linjetag med dummy i olika terräng och terrängskiften vilket alltid är bra att träna på , dirigeringar höger vänster samt ut, vi nötte också en del på klockan i olika vinklar.
 
Lördag körde vi mycket stadga på förmiddagen och olika övningar med bumper. Kenzo skötte sig utmärkt och han var så duktig skottfast och väntar in mina kommandon. Vi fortstatte och nötte på linjetag i olika längder och terränger även idag. På eftermiddagen körde vi vilt bla  Gås, kråka, duva, skata, trut och Korp
Kenzo var duktig och plockade in alla vilt, även korpen som var första gången :)
 
På söndagen körde vi vatten på fm, dirigeringar med vita fina dirigeringsdummysar.
Vi avslutade med en härlig lunch och lite feedback vad vi alla ska träna mer på till nästa gång :)
 
Kennel hundarna fr vänster
Knyst, Kenzo Fixa, Speja, Mamma Sniffa, Imo och Viggo
 

Sommar och Sol

Nu var det ett tag sen jag bloggade och det beror på att jag inte haft någon blogglust alls, har haft så mycket annat runt om kring mig den senaste veckorna, så lusten att blogga har inte infunnit sig.
 
Ellinor har tagit studenten och är nu färdig utbildad fotograf Grattis!!! älskling. Det var mycket som skulle fixas innan studenten, vad ska vi bjuda på för mat! fixa tårta, fixa bild och beställa plakat, beställa blommor.
Handla all mat och laga och fixa, köpa diverse dryck :)
idag har Daniel och Lovisa också slutat skolan och har nu sommarlov Grattis :) jag kan kanske börja trappa ner lite eller nej förresten nästa helg är det ju midsommar men efter den helgen då!! ska jag försöka ta det lugnt och sitta i min nyinköpta soffa på altanen och njuta i sommarkvällen.
 
Ozzy och Kenzo då? jo de har fått träning de också men jag har inte bloggat om det. Vi har tränat här hemma i vår fina sjö både själva i spöregn haha och tillsammans med Monica och hennes grabbar. Jag har även varit iväg en sväng och tränat hos Sanna med både Kenzo och Ozzy, vi har även träffat träningskompisarna i  Aktivitetsgruppen i Orhem.