Koppeldragets Lord Lazer 15 veckor

Nu börjar man se hur Lazer kan se ut när han blir äldre. Valppälsen är nästan helt borta och han har redan tappat två tänder. Snart kommer alla tänder ha trillat av och vi slipper bitandet - kan man ju hoppas iallafall. Lazer har varit på klubben två gånger nu och hälsat på både hundar och människor. Miljöträningen i skolan har gått superbra men vi ska fortsätta gå ner och hälsa på de glada barnen. Tror inte att de blir ledsna över att vi kommer, hehe.
Vi ska nog se till att träffa ännu mer hundar dock, då Lazer skäller lite när han ser andra hundar. Han skäller även när det kommer förbi "främmande" föremål. Dvs en barnvagn, en gubbe på cykel, eller en människa med luva. Det är bara att öva på så slipper vi förhoppningsvis problem i framtiden...
 
Idag var vi ute och fotograferade lite i förmiddagssolen. Lazer blir ju 15 veckor idag så man måste ju ta en utvecklingsbild. Tanken är att jag sedan ska sätta ihop alla bilder till ett collage sen för att se hur stor utvecklingen har varit från vecka till vecka. Alltid kul att se!
 
Här kommer lite bilder från dagen.

Kommentera här: