6 dagar, 11 veckor

Idag är det 6 dagar kvar tills Kenzo blir av med sitt gips!!! ÄNTLIGEN! Nedräkningen har börjat.
Idag blir även vårt lilla monster Lazer 11 veckor! Självklart kommer 11-veckorsbilder på honom. Han växer så det knakar och han har nu lärt sig sitt och ligg. Det funkar nästan alltid. Nästan.
Kommer på inkallning. Ser halvt galen ut..
"Kolla vad jag hittade!! En superrolig plastkruka som jag absolut inte får ha egentligen. Hoppas hon inte märker något..."

Träning i Gillingboda

Förra helgen åkte jag och Ozzy iväg och körde en tränings helg med Aktivivorna alltid lika trevligt/kul och lärorikt, mycket skratt som vanligt men naturligtvis också massor med hundträning och bra övningar.
 
Det här är våran uppfödare med målade naglar (ena handen är det grisar på och den andra kossor)
Detta ser väl väldigt seriöst ut med gevär och grisar/kossor på naglarna, NOT kan tilläggas att hon var på disco dagen innan och där fick man naglarna målade haha :)
 
På lördagen började vi FM med att köra dirigeringar mot energiskogen, fick Ozzy att gå väldigt långt den här gången riktig härlig känsla, att stå på gräsmattan se hunden försvinna i det höga gräset och så långt, långt borta se hur han kommer ut på andra sidan springer fram till pinnen där dummysar låg och kommer in lika fort med en dummy i munnen :)
 
Vi körde också ett svårt sök i höggräset, stoppsignal dirigera höger/vänster och så körde vi min favorit övning (en till, en till)
 
Den har jag förklarat tidigare, men det går ut på att man lägger ut en massor med dummysar (dolda) och så skickar man hunden för att se HUR många gånger kan man få ut hunden på samma ställe utan att den tvekar och inte tror det ligger några kvar? Ozzy klarade 8 skick utan problem wow vilken fantastisk hund :)
 
På eftermiddagen körde vi markeringar med dold kastare (ljudmarkeringar) riktigt kul att se. Ozzy var duktig som vanligt på markeringarna men hade lite för mkt hetta så första markeringen blev mer som ett sök, här ska jag gå in och vända bakåt så han får jobba av sig innan han får gå på markeringen.
 
(En trött Ozzy efter träningsdagen tagen med min mobil så inte så bra :)
 
På lördagkvällen åt vi en gemensam middag lika gott som vanligt, och så ännu mera hundprat haha :)
(En god Irish Coffee efter maten :)
 
Söndag var det även Marianas födelsedag så vi började morgonen med sång och en liten present :)
Vi körde vilt på söndagen, Ozzy fick köra dubbelmakering bakom gömslet med skott, fast och tyst under hela övningen och plockade in båda markeringarna snyggt. Skott och efter det ett linjetag mot kanin, avlämning nästan i hand (långt avstånd till mig)
Sen körde vi ett stort sök på ena sidan var det gås och änder bla och den andra sidan var det mås, trut, liten hare som låg på en sten. Ozzy plockade in lilla haren, och trut, mås och en del änder även Gåsen kom in :)
 
(Marianas fina present hon fick utav oss förutom den otroligt fina sången)

Fotografering

Idag har vi varit ute och fotograferat på tomten. Han har mycket potential för att bli en fin modell ;) fast å andra sidan så har han inget val heller...hehe!