Tollarspecialen 2014

Nu är vi här ! jag Ellinor Kenzo och Lazer Vi bor i en fin stuga på Våxtorp camping.
 
Ellinor jobbar och fixar fin inhägnad till killarna :) bra jobbat älskling ♥
 
 
 så här fint blev det.
Idag har vi varit på lite utflykter.  Först åkte vi till Halmstad. Kenzo och Lazer skötte sig exemplariskt och många stannade och tittade och frågade om dem. Är så stolt över mina prinsar ♥. Även om det var mycket folk och hundar som gick precis framför dem så låg de där helt coola. 
 
 
Efter en god lunch åkte vi vidare till Tylösand.
 
 
 
 
 
 
Vi avslutade dagen med ett besök på ett glasscafe.
 
 
 
Gott med mjukglass eller Elli ???

Wiiiiiieeee Ytterligare ett 1:a Pris i ÖKL TJP = Elitklass

Ojoj har knappt hunnit fatta att jag och Kenzo i fredags fick vår första 1:a i ÖKL TJP och blev provbäst !!!.
I lördags åkte jag till EKL rutan för att framför allt titta på Sanna och Sniffa men också lite nyfiken på vad som väntar mig och Kenzo när vi så småningom får vår sista efterlängtade 2:a ettan!!! i ÖKL.
 
Jag är så otroligt glad och svävar fortfarande på moln, men är mest lycklig över att det gått så bra för oss de senaste månaderna och att trots den svåra skadan Kenzo fick 25 Augusti förra året, operation 10 v i gipsskena och sen all rehab efteråt, kunna gå till pris och få i hop 2 ettor på samma helg. Vilket betyder att vi nu är klara för EKL i Tollingjaktprov wow!!!
 
Idag var det ett tufft prov:
Tolling, följt av en enkelmarkering på ca 80 meter, förljt av en dubbelmakering där den ena hamnade lite närmre på blankvatten och den andra på samma ställe som enkelmarkeringen.
Kenzo löste enkelmarkeringen super fint och även dubbelmarkeringen kanon, när han var på väg in med den andra markeringen så gick ett skott. Därefter skulle jag dirigera ut honom till en udde ca 55 meter och bakom en stock på en sten låg dirigeringsanden, provet avslutade med ett väldigt klurigt sök bestående av 6 vilt. 1 and ute på en liten ö, 1 på blankvattnet och en i ett djupt hål. Kenzo löste sökuppgiften galant.
 
 
 

1:a pris Ökl Tjp

Wooop woop!!! Är så sjukt stolt idag över min prins ♥ idag i Ockelbo så satt allt som en smäck, och jag har fortfarande inte fattat!!! Ett mycket bra prov som föll oss i smaken. 
Andsmygning, tolling, dubbelmarkeringar, dirigering till en ö där det låg en and, vilken dirigering vi fick till sjukt nöjd. Sen var det söket som bestod av 5 vilt. När Kenzo var på väg in med and nr 2 kom ett skott samt kast på vatten som han fixade galant. När han var på väg in med den 2:akom ett till skott och kast. Fixade även denna utmärkt. Sen avslutade vi med att plocka in de 3 som var kvar på söket. Vi blev dessutom PROVBÄST idag wow !!!!