♥♥♥ Liten blir stor ♥♥♥♥

Helt ofattbart att det har gått 20 år sedan denna underbara älskade kille föddes ♥ 1997-02-15 klockan 12.08 han vägde 3.700 och var 51 cm lång.
 
Vi firade så klart honom stort här hemma med att han först fick frukost på sängen och paket med skönsång av övriga familjen, haha. Senare på kvällen åkte vi med nära och kära iväg och åt en fantastisk middag ihop, för när man fyller år i vår familj får man ju faktiskt välja middag den dagen...
 
Det bästa kvittot vi fick senare på kvällen att han var supernöjd med sin dag/kväll, var att han gav oss en härlig bamsekram tackade oss för att vi fixat en så fantastisk födelsedag åt honom, med fina presenter och allt.
Det värmer extra mycket i mitt Mamma hjärta ♥ kan jag säga och att få höra att man är världens bästa Mamma. (men det visste jag ju redan)
 
 
Mina barn är helt fantastiska och jag älskar dem  av hela mitt hjärta. 
 
 

Ringträning med Gerard o'shea Haninge Hundhall

Gerard har ringtäning i Haninge Hundhall på måndagar så vi tänkte att vi skulle ta oss dit för att miljöträna oss lite, och eftersom Lazer tycker att små hundar är jätte intressanta så passar ju detta tillfälle perfekt.
 
Denna gång var det många småhundar och det var ju toppen för vår del. Lazer skötte sig så himla bra och jag är så nöjd med honom, både jag och Ellinor trodde att han skulle vara jobbig och göra som han gör hemma ibland när vi möter små hundar ute men icke, det har i och för sig också blivit betydligt bättre med lite träning och envishet!!.
 
Han hade full fokus på mig och brydde sig inte så mycket om de små varelserna som sprang längst in i ringen. Han var helt enkelt jätte duktig min stjärna..
Sprang på fint och ställde sig jätte snyggt hela tiden, inte heller när Gerard "lekte" domare och gick emot oss brydde han sig, nu ska vi jobba vidare på det här får vi se om vi tar tag upp det här med utställningen igen.
 
 
 
Min duktiga Prins Lazer
 
 
Min vackra hund

Red Pleasure's Absolute 1st Romance "Tinke" BIR VALP

I helgen har Tinke ställt ut, på lördagen blev hon BIR Valp, Grattis Vi är så stolta. 
 
 
 
 
Här är Tinkes kritik...
 
Sød og velgående hvalpetæve med et udmærket helhedsindtryk. Passende bredde på skallen. passende moderat stop. korrekt bid. udmærkede trekantede øren. passende hals med god overgang til ryggen. udmærket vinkelforhold frem som bag. velansat hale som bæres korrekt. korrekt vandafvisende dobbeltpels. hvalpede bevægelser med prima afskub. herligt temperament.