Miljöträning

Kursdags igen med Kenzo, vi skulle köra miljöträning i Västerhaninge Centrum..
Vi träffades vid parkeringen och gick sen genom centrum förbi uteserveringen/puben där det satt en hel del människor och drack öl i solen, vi gick över galler som fanns i asfalten, brunnar och Kenzo fick se sig själv i en dörr som var som en spegel och inte brydde han sig om det inte!!

Sen gick vi mot pendeltågstationen gick i en gallertrappa upp till pendeltåget och det brydde han sig inte om heller, och när tåget kom in var han hur lugn som helt, bussarna brydde han sig inte om heller fast de lät och "pyste" duktiga kille!!!

Vi gick bland konstiga konstverk som var mitt i centrum och vi provade att gå nära förbi rulltrapport, sen gic vi förbi dörrarna (som på pendelstationen öppnar sig själva) och Kenzo var hur cool som helst min duktiga kille...


Snygg Kenzo på Landet

Snygg Ozzy på landet


Den här bilden är från midsommarafton och Ozzy & Kenzo ligger och sover under parasollet, vi hade verkligen rekord där i sommar det var ca 300 personer som var runt midsommarstången, liv och rörelse runt dem med barn som sprang runt, dragspelsgubben som kom och spela precis där de låg och inte brydde de sig om det, duktiga killar jag har Love you!!!