Miljöträning & besök i Trosa (världens ände!!!)

Nu har vi avnjutit de sista dagarna på semestern på landet och kom hem idag! Det har varit ett par trevliga dagar med god mat, kortspel på kvällarna/nätterna och slapp dagar för hundarna! (och mig)  tror att de tyckte att det var skönt att bara vara ett par dagar, de har ju faktiskt fått en hel del träning både i Sälen och efter att vi kom hem från sälen, så de behövde lite vila. Man ser att de verkligen gillar att vara på landet springa på tomten, leka med bollar,  käka ben och bara vara....

Igår fredag så åkte vi en tur till Trosa och hundarna fick naturligtvis följa med för lite miljöträning, jag måste bara säga att det är så häftigt att gå där i Trosa med dessa två rödtottar för de drar verkligen till sig folks uppmärksamhet vilket jag tycker är jättehäftigt och man blir välidgt stolt när folk stannar en på gatan och frågar om hundarna och frågar om det får klappa osv, de är så häftigt att visa upp sin ras!!


(Bildern är från Tollarspecialen 2011 i Sälen)

Både Ozzy och Kenzo klarade galant att gå i de trånga gågatorna som finns i Trosa, hade inga problem att det fanns andra hundar runt omkring dem en del hade faktiskt "hotfulla" blickar, morrade lite och hade raggen uppe på ryggen men inte brydde de sig de gick lungt vidare med matte!!.

Hade inte heller några större problem med att gå nära kanalen med änder som simmade runt och var väldigt nära vid flera gånger, duktiga killar!!!

Vi träffade en dam som haft Tollare tidigare och hon blev helt tagen av Ozzy och ville ta med honom hem på en gång...Han som är så himla social och verkligen gillar när någon pratar med honom! blev ju natruligtvis överlycklig och visade upp sin allra bästa sida.
Som hon sa hade jag verkligen förgyllt hennes dag med att hon fick gosa och ge mina hundar lite levergodis, och inte hade Ozzy & Kenzo något emot att få lite godis inte.