Besök hos Valparna

I helgen åkte jag, Ellinor & Ozzy ner till Krokasmedens Kennel för att hälsa på "mina barnbarn".
Sir Rooney, Scottie, Shanti, Saffran, Sannie & Super-Nova.
Vi bodde i Kungälv ca 15 minuter med bil från Lollo & Stefan, på ett jättemysigt vandrarhem.På lördagen besökte vi först Göteborgs Kex och handlade en hel kasse med kex!! att ta med oss hem, och inte var det dyrt heller så det var inte svårt att fylla en kasse kan jag lova, yammie.


När vi hade handlat kex, åkte vi till Lollo och Stefan för att äntligen få träffa de underbara valparna, men vi började med en fika sen gick vi ut till valparna och satt där i ett par timmar (vem ville åka därifrån?)
Jag hjälpte Lollo att avmaska de små liven och det var jätte mysigt att få pyssla om dem lite, Lollo klippte valparnas klor också, men det fick hon göra själv jag hjälpte bara till att se till att alla klor blev klippta.
Tog massor med kort och filmade gjorde vi också (kommer senare).


Vilka goa valpar dom är jätte sociala, gosiga och ville pussa oss hela tiden, ja 6 helt underbara valpar (ja jag är ju inte partisk hehe)
några valpar var lite mer framåt riktiga tuffingar med andra ord, kul att se!! :D
De brottades, bet oss i fingrarna och drog i  våra kläder, en var väldigt förtjust i Ellinors skosnören...den ryckte och drog i dem för fullt, riktig härlig attityd.

En utav valpköparna var där med sin familj och de ville ju naturligtvis se Ozzy också, han visade upp sin allra bästa sida sprang fram till dem som att han träffat dem miljoner gånger tidgare, (social som han är) det hela blev ju ännu bättre när han väl upptäckte att barnen hade godis i fickorna då erbjöd han sitta fint, give me five, snurra runt och lägga sig ner, fånga godis i luften.
Barnen tyckte det var jätte roligt och Ozzy mös som en kung i paradiset.

Efter ett par timmar hos Lollo och Stefan åkte vi tillbaka till Kungälv för att äta lite mat och sen slappade vi i soffan med godis, Coca-Cola för Ellinor och vin till mig framför TVn och melodifestivalen.

På söndagen vad det åter dags att åka till Lollo och Stefan, vi packade alla våra saker och städade ur vårt rum, gick en promenad vid Bohus Fästning, tyvärr så var inte promenadstigen runt fästningen öppen pga all is som var runt om slottet så vi fick nöja oss med att gå en liten bit nedanför fästningen istället.


Sen åkte vi till Lollo och Stefan och gosade med valparna även idag. Vi tog en fika sen kom en annan valpköpare som vi fick träffa och prata med det var trevligt. Efter någon timmer dök ytterligare en valpköpare med sin man upp och de ville ju också träffa Ozzy.

Han gjorde som han gjorde dagen innan sprang fram och hälsade på alla glatt och tyckte det var jätte kul att vara tillbaka, kan ju säga att det fanns en hel del goa dofter där ute på markerna så Ozzy sprang en hel del.

Sen var det tyvärr dags att åka tillbaka till Stockholm efter att vi ätit en mycket god och trevlig lunch hos Lollo och Stefan.
Nu längtar vi till nästa gång vi åker ner och träffar valparna om ca 3 veckor.