Tränings helg Haninge BK

Helgen som var nu 28-29/5 var jag och killarna på kurs med Lotta Linusson. Jag körde med båda hundarna Ozzy på lördagen och Kenzo på söndagen, det var verkligen en kanon bra kurs och jag är jätte nöjd efter helgen.

Det var en tävlingslydnadkurs och en väldigt lärorik sådan. Jag har lärt mig så mycket under denna helg och fått så många bra tips som vi ska jobba vidare med i vår träning.

Vi fick berätta vad vi ville ha hjälp med och för Ozzy och min del var det rutan och fjärren som jag ville ha lite mer tips om och det fick jag hur bra som helst. Man fick lite aha uppleverlser när man fick tipsen från Lotta vi hittade ett jätte bra sätt att få till båda momenten så det känns skönt.

Söndagen var det Kenzos tur och där ville jag ha lite mer hjälp med apporteringen och hoppet. Här har vi också fått en hel del bra tips om hur vi ska göra för att få till träningen. Kenzo skötte sig hur bra som helst.

Det är så roligt att gå kurs och man får en nytänding med träningen men inser också att Lydnadsträningen är absolut ingen dans på rosor direkt utan kräver en hel del, nu när man fått tips som passar för vår träning och kan blicka framåt och nöta på vår läxa, så kanske, kanske vi kan få till tävlingsäsongen också så småningom när jag och killarna känner oss redo.