Tjp Ockelbo

Jag startade både Kenzo och Ozzy i Ockelbo, Kenzo i ÖKL och Ozzy i NKL. Vi åkte dit redan på torsdagen hade hyrt en jättemysig stuga på en Camping i Ockelbo för mig,Niclas och hundarna.
 
Samling 8 på morgonen på Fredagen den 26/7 Ozzy och Kenzo hade startnr 5 båda två, i var sin ruta vilket jag insåg inte skulle gå att få ihop alls. Jag fick flytta fram Ozzy i NKL och starta som nr 3, men det blev som startande hund nr 2 istället eftersom den som skulle ha startat som hund 2 ej var på plats. Domare var Sverker Haraldsson.
Provet var upplagt att vi gick jaktfot, tollade fick 2 enkelmarkeringar sen söket. Ozzy var het och tyvärr så nollade vi, han satt inte kvar på markeringarna utan hoppade fram på första och stack en längre bit på andra, var het och hade svårt att vara helt lugn på passiviteten, jaja så kan det gå! Fick ju bra kritik för hans simteknik och sin bra sökförmåga i söket :)
 
Vidare till ÖKL rutan där Kenzo och jag skulle starta hua!! domare för dagen var Leif Gustavsson och jag hade en möjlighet att titta på några hundar innan det var vår tur.
Provet var upplagd att man gick jaktfot ner till gömslet tollade fick en dubbelmarkering, sen var det en dirigering ut till en ö där det låg en and, en enkelmarkering i vatten följt av ett sök med bla kanadagås och änder, hur gick det då Jo Kenzo fick ett 3:e pris tjoho!!! så nöjd med hans insats, även om det blev en del missar så har vi lite att jobba på till nästa start om 1 vecka i Höör på Tollarspecialen.
 
 
 
 
 
 
Tack Torbjörn för alla fina kort jag fick till min hemsida :)