Kennelhelg med Aktiviva´s kennel

Åter igen har jag haft en otrolig härlig helg med underbara gänget från Aktiviva. God mat, bra service, vin, mkt skratt och så hundträning såklart.
I år var första året vi inte var på Gillingboda utan i år fick vi pröva ett nytt ställe. Fågelbrogård i Bladåker, jätte fint och vilken service vi fick av både Lasse och Nina Tack.
 
Jag tog med både Kenzo och Lazer i år och åkte dit efter jobbet redan på fredagen. På fredagkvällen satt vi ute i den varma sommarkvällen och pratade och hade det så mysigt och planerade helgen vad alla ville göra och la upp en plan för dagarna.
 
Jag började lördagen med att köra långa dirigeringarna åt olika håll med svårigheter i som tex terrängen med högt gräs, förbi en stenmur/genom stenmurar upp på en bergsknalle osv jätte roligt att verkligen utmana Lazer och göra det svårare än han gjort tidigare men så roligt och nyttigt att se hur mkt han faktiskt klarar av i ströningsväg och vilken otrolig fart han har när han springer iväg mot målet är så sjukt nöjd efter den här fantstiska helgen med så mycket boost från dessa härliga människor.
 
 
Fantastiska fina kohagar/ängar där vi verkigen fick utmanande lååånga dirigeringar åt många olika håll. Lazer kommer in från en utav de längsta dirigerinarna han har gjort såå sjukt nöjd.
 
Kenzo fick köra samma upplägg och körde långa fina dirigeringar med samma störningar högt gräs, förbi stenmurar/genom stenmurar upp på bergsknallen. Blev ju så klart firad av även dessa härliga tjejer, med bubbel och presenter Tack snälla Ni. De hela började med att Åsa & Sanna satt och pratade om att vi nästa år 2020 kan ha en veteran grupp!!! på Tollarspecialen ???  jag kan säga att först tänkte jag hur tänker de nu??? anade ingenting haha, men Mariana ville absolut att jag skulle visa hur man ställer en hund och tyckte vi skulle gå ut på en utav åkrarna och spinga ihop oss haha... väl där fick jag en överaskning kan jag lova, där väntade hela gänget med skumpa och en mjukishund som jag skulle springa runt med och visa upp, Kenzo tyckte inte om det och visade sitt missnöje med att skälla/gnälla när matte sprang runt, efter det skulle jag dirigera Anna runt till diverse dummys som slängts ut med höger/vänster tecken,  närsöksignal mm. Under tiden som jag gjorde allt detta fick jag ett gäng med bilder (tagna från min hemsida/blogg)  från alla våra härliga framgångar i utställningsringen allt från BIR valpklass 1 till Championatet i både Sverige och Norge, och så alla fina framgångar på Tollingjaktprov från 1:a priset i NKL till vår härliga Tollarmästartitel som jag skulle svara på När/Var/Hur??? På den här lilla bilden skulle jag sen säga vilket tillfälle. Kan säga att jag är så sjukt stolt över mig själv som inte hade många fel på alla dessa bilder, jo jag har faktiskt koll på vår häftiga resa genom åren. Kenzo & Jag.
 
En jätte lätt bild och ett tillfälle som jag aldrig kommer att glömma, inte vart vi var och vad vi lyckades med då. Kenzo var då 1 år och 2 månader gammal.
 
 
Den här bilden var sååå lätt. Vårt 1:a Pris i EKL Tollingjaktprov Forsvik 2016 och vi blev Tollarmästare 2016.
 
Så här såg bilden ut i original:
 
Då jag älskar skräckfilmer fick jag så klart även ett prov på detta, med små utklipp från filmer skulle jag säga vilka filmer som var på lappen samt även säga på en skala hur läskig filmen var haha. De vet ju hur jag älskar att skrämma mina barn och alla som jag känner haha.
 
Vilka är filmerna? Några var ju hur lätta som helst och en del var lite svårare (en del är så dåliga att jag inte sett dem haha)
 
Här är svaret:
 
Jag fick 3 jätte snygga koppel till grabbarna med matchande visselpipa band, i lila och grönt jätte snygga, och en grön pick up väst samt en privatlektion hos Lisa Falk, åter igen TACK.
 
(Mina fina presenter jag fick av Aktiviva gänget)
 
På lördagkävllen blev vi serverade en jätte god middag med tillhörande efterrätt i form av en födelsedagstårta som Lasse & Nina gjort, Ni är ju för goa. Kan tilläggas att hela helgen var en fantastisk upplevelse när det gäller maten/frukosten och all service vi fick, lyxigt med nykokta ägg från egna höns på frukostbordet.
 
 
Min fina tårta, Tack
 
Lördagkvällen slutade hur mysigt som helst vi satt länge i den varma sommarkvällen och snackade/skrattade, Jag kände mig väldigt bortskämd hela eftermiddagen/kvällen att få ha/umgås med dessa underbara människorna en hel helg är så härligt.
 
Mätta efter en fantastisk middag.
 
På söndagen körde jag vilt med Lazer, han fick hämta gås ett par ggr, och så pasade jag på att köra ett större sök med bara "skräp" fågel, körde även lite vatten på söndagen med honom dolda dirigeringar till andra sidan vattnet, gjorde inte så mkt på söndagen eftersom både jag och Lazer var ganska trötta. Passade på att köra passivitet med Lazer när vi var så många som han kunde titta på.
 
 
Lazer med svartfågel.
Till fikat fick vi Ninas egna blåbärsmuffins på egna ägg, sjukt gott.
 
Hela Aktiviva gänget från vänster
 
Swing, Bonus, Tassa, Kenzo, Knyst, Oyo och Mickel