En helt fantastisk dag

Ja vart ska jag börja.....
 
Att fylla år och att det dessutom är Morsdag samma dag är verkligen en jackpott haha.
Jag blev så ordentlligt firad på min stora dag av nära och kära. Började med att när jag väl kom hem på min stora dag så möttes jag av huset fullt av folk och med skumpa med jordgubbar och skönsång, Tack. Tack också till min underbara Mamma som hade gjort otroligt goda snittar som tilltugg till skumpan.
 
Hela hemmet var pyntat till max med både ballonger och serpentiner på ytterdörren och inne haha.
Jag är så otroligt tacksam för att jag har en sån underbar familj och farmförallt så underbara barn som fixat allt detta bara för mig, det värmer verkligen i mitt stora Mamma hjärta.
 
Fick så klart massor med blommor och presenter, champange och vet Ni vad i höst åker jag och på en weekend, woopwoop då ska vi shoppa, äta gott och bara mysa/njuta längtar sååååå.
Blev såklart bjuden på födelsedagsmiddag, dagens meny Chop Chop som vi käkade tillsammans allihopa här hemma det var så otroligt trevligt & Mysigt.
 
 
Dessutom fick jag min älsklings choklad av Ellinor Helnöt, trisslotter och en supergod nötmix (älskar nötter) och en helt underbar Mum kopp, som jag sa det var ju även Morsdag denna dag, vilket lyx. Grattis till alla fantastiska Mammor.