Utställning 26 januari i Kumla

Igår var vi (jag och Ellinor) i Kumla ridhus med Lazer för sin debut i utställningsringen. Han skötte sig bra tycker jag i den ovana miljön som ett ridhus kan vara.
Det blev en slät 1:a för Lazer. Domaren var inte speciellt generös över lag med HP eller Excellent/CERT. Tycker att hon behandlade valparna lite väl hårt och var lite väl framfusig i min smak. Men jaja vad är väl en bal på slottet? Bara ta nya tag och försöka igen :)
 
Domaren Annika Ulltveit-Moe tog tag i Lazers koppel och höll fast honom vilket han inte tyckte om och började backa ifrån men hon fortsatte att dra i honom och försöka känna på honom... Hon tyckte att han behövde lite mer miljö-/socialträning och att OM han hade fått upp svansen hade han fått ett HP (han hade lite böjd svans när vi sprang...)
Jag är så nöjd med Lazer! Han skötte sig fint och han fick bra kritik. Passade även på att be dem som var där att hantera  honom efteråt och det var inga problem. Superskönt!
Vi tog en bild med syrran Leah som också var där och ställde ut, hon fick också en slät 1:a. Jättekul att träffa henne igen och se likheterna i beteende som hon och Lazer har. Sist vi såg henne så var hon åtta veckor...
Det blev en del stopp på vägen hem :) men det är alltid lika mysigt att åka iväg med Ellinor, mycket skratt och trevliga stunder blir det :) inte bara hundsaker som kom med hem igår haha, ett av stoppen vi gjorde var på Dollarstore i Arboga.