Träff med Njupavallens V-kull

Helgen 9-11/10 Hade vi en träff med alla trevliga hundar från Njupavallens V-kull. Både jag och Anita är väldigt nöjda med hur fin den här kullen blev en mycket lyckad kombination helt enkelt.
 
Under helgen fick vi träffa Valter, Vilja, Vinston, Victory med Hussar & Mattar, tyvärr kunde inte Vidar var med men så roligt att de andra kunde vara med denna helg. Tack för att Ni kom.
 
Fina Familjen från vänster Mamma Luva, Victory & Emma, Valter & Maja, Maria & Vinston, Mariette och Vinnande Vilja och så Pappa Kenzo längst ut till höger.
 
 
Mamma Luva
Pappa Kenzo
 
Njupavallens Valter
 
 
Njupavallens Vinston
 
 
Njupavallens Vinnande Vilja
 
 
Njupavallens Victory
 
 
Halvbrorsan Koppeldragets Lord Lazer
 
Vi åkte upp redan på fredagen efter jobbet jag och Ellinor, Kenzo & Lazer vi bodde på Edsbyns vandrarhem jätte mysigt och med så fin natur och fina vägar att promenera med hundarna, kan verkligen rekomenderas.
 
På lördagen började vi med lite fika och vi gick igenom hur vi hade tänkt lägga upp dagen. Jag började med att visa delar av ett prov i Tollingjaktprov NKL och vad som är viktigt att tänka på i träningen. Alla fick sen prova att gå jaktfot och köra tolling, sen fick alla en markering för att få ihop stadga och få lite inblick i hur ett prov kan gå till, så nu hoppas jag att de förstår hur roligt det är med just jakten.
 
Kenzo & Jag visar hur man tollar och vad som är viktigt att tänka på.
 
 
Kenzo mitt 💕 Ligger helt cool lugn och bara tittar på alla sina fina barn, som både han och jag är jätte stolta över. Vilken jättefin kull så trevliga och sociala.
 
Valter och Maja tollar.
 
Vilja och Mariette tollar.
 
Maria och Vinston tollar.
 
Emma och Victory tollar.
 
Efter en jätte trevlig lunch med firar tårta som Anita bakat. Grattis till de två championat som Vinnande Vilja & Valter spårat till sig, så duktiga. 
 
SE VCH Svensk viltspårchampion Vilja & Valter
 
Så plockade jag fram viltet som jag hade med mig. Gås, and, trut, kråka, kricka, skarv, mås. Riktigt roligt att se hur de bekantade sig med viltet och de var väldigt duktiga alla hundarna.
 
 
Här kommer Koppeldragets Lord Lazer med gåsen, min lilla ⭐️ 
Och med Skarven.