Nya tag!!! nya utmaningar.......

I söndags åkte jag och Ellinor iväg med alla 3 killarna, Ellinor skulle för första gången träna Ozzy med vilt men med hanskar dock!!! Jag hade tinat Gås, kanin och änder...
 
Vi började med att köra ett dummy sök men Kenzo och Ozzy så det fick värma upp lite och jobba av sig lite innan, de fick hämta in varannan dummy. Sen gick jag och la ut Kaninen till Ozzy vilken han hämtade men fint grepp och avlämning till Ellinor... Sen fick han gå på änderna och även dem kom in fint. Nu hoppas jag att den fortsatta träningen går lika bra och att de så småningom kommer ut på tävlingarna... Ozzy tycker dock att det är lite förvirrande just nu och har svårt att släppa att jag inte säger till honom utan att han arbetar med Ellinor nu, men det ger sig nog med tiden de har ett fin samarbete :)
 
 
Heja, heja (tagen med mobil så inte så bra kvalite tyvärr)
 
Kenzo fick köra kanin och gås. Kaninen kom in så snyggt med ett fint grepp över ryggen och avlämningar i handen. Gåsen fick han också hämta ett par gånger och vi fick till fina avlämningar i handen flera gånger.
 
Lazer fick även han gå på kaninen och han har så fin attityd med kaninen, springer fram tar ett fast grepp över ryggen direkt och kommer in hur snyggt som helst, sista gången i handen tjoho!!! så då var jag nöjd!!!
 
Gåsen däremot (som var mkt stor) var lite jobbig idag, MEN den kom in dock inte i handen men han försökte ju så gott han kunde, så härligt att jobba med honom han är så härlig :)