Väldigt, Väldigt länge sedan.....

Oj va länge sedan det var jag skrev något här, och kände att det var dags nu... Allt är så mycket bättre nu för tiden och jag mår så himla bra....
 
Men som sagt mycket har hänt och jag skulle kunna skriva hur mycket som helst här på bloggen och vissa personer som läste min blogg skulle bli helt vansinniga på vad de läste som jag skrivit  här men jag har berättat för nära och kära istället så jag behöver inte uttrycka mig här också alla vet redan hur allt gått till och lite till.
 
Så vad har hänt sedan sist....mycket har hänt sedan jag skrev här tidigare, framför allt så är jag helt fri nu ÄNTLIGEN sålt huset och gjort mig helt ekonomisk fri från mitt X så jävla skönt :) och att han också för 1 gång skull låter mig vara är ännu bättre och det bidrar ju också till att jag mår så bra som jag mår..(och kanske har någon annan bidragit till det också  
 
Jag och barnen har det så otroligt fin i vårt nya hem, nu äntligen har jag ett hem som jag slipper att skämmas för och det är så fin, jag kan ta hem vänner/släkt utan att skämmas för hur djävligt det såg ut i vårt hus som aldrig blev klart någonstans.
 
Vi har möblerat och köpt massor med nya fina möbler/tapeter och annat för att just få det som vi vill ha det, hundarna trivs de också och det är så skönt med så mycket grönområden i närheten fortfarande som vi kan utnyttja..
 
Vi umgås och gör så mycket roligt tillsammans jag och mina underbara barn, vi 4 for ever 
 
Hundarna då? jo de har jag också tagit tag i började ju redan förra sommaren när Lazer tog sitt 1:a pris i TJP NKL, Kenzo och jag tränar på och kommer att starta EKL så klart även i år...
 
Ozzy min älskade vovve som har hunnit bli 9 år men är 2 i huvudet fortfarande lika häftig att träna med sin härliga attityd och fullt öz..
 
Det har hänt en del andra saker också men det skriver jag om en annan gång...
Jag funderar också på att göra bloggen lösordskyddad så jag kan fortsätta skriva av mig här på bloggen och välja vilka som ska få ta del av våra liv och inte.
 
 
 
 

Kommentera här: