Miljöträning

Kursdags igen med Kenzo, vi skulle köra miljöträning i Västerhaninge Centrum..
Vi träffades vid parkeringen och gick sen genom centrum förbi uteserveringen/puben där det satt en hel del människor och drack öl i solen, vi gick över galler som fanns i asfalten, brunnar och Kenzo fick se sig själv i en dörr som var som en spegel och inte brydde han sig om det inte!!

Sen gick vi mot pendeltågstationen gick i en gallertrappa upp till pendeltåget och det brydde han sig inte om heller, och när tåget kom in var han hur lugn som helt, bussarna brydde han sig inte om heller fast de lät och "pyste" duktiga kille!!!

Vi gick bland konstiga konstverk som var mitt i centrum och vi provade att gå nära förbi rulltrapport, sen gic vi förbi dörrarna (som på pendelstationen öppnar sig själva) och Kenzo var hur cool som helst min duktiga kille...


Snygg Kenzo på Landet

Snygg Ozzy på landet


Den här bilden är från midsommarafton och Ozzy & Kenzo ligger och sover under parasollet, vi hade verkligen rekord där i sommar det var ca 300 personer som var runt midsommarstången, liv och rörelse runt dem med barn som sprang runt, dragspelsgubben som kom och spela precis där de låg och inte brydde de sig om det, duktiga killar jag har Love you!!!

Tollingträning

Efter ett par dagar på landet är vi nu hemma igen, åh vad vi har haft det skönt... Åkt skrinda med Lovisa, gått tipsbingo, kastat pil med Morfars nya piltavla!! spelat kort (poker) ätit gott och bara latat oss i flera dagar.

Hundarna har också badat, det var verkligen kul att se, Ozzy älskar ju att bada och lilla Kenzo följde med av bara farten simmade riktigt långt ut den här gången fast det bara var 2 gg som han badade..

Jag hade tinat 3 änder för att köra lite Tolling idag med Ozzy så när det blev lite svalare ute vid 20 tiden gick jag till min lilla skog som jag brukar träna i och körde Tolling. Kenzo fick stanna hemma vilket inte var så poppis!!

Ozzy tollade jätte bra och vi varvade med passivitet som också den var jätte bra helt tyst låg han där och fukuserade på min hand!! och när han låg still och "stirrade" fick han köttbullarna som låg i handen.
Sen smög vi runt stenen som idag fick vara gömslet!! Jag hade innan lagt ut en and som jag skickade Ozzy på, fint upptag och avlämninga i hand.

Äntligen ute på Landet

Jobbade idag ganska mycket att göra så här dagen före midsommarafton, men det flöt på ganska bra ändå hela dagen. Hem packade allt som skulle med till landet in med hundarna i bilen, meningen var att vi skulle äta på landet men när klockan tickade på så blev det donken idag, och det var ju ingen som var missnöjd för det!!!
Nu är vi äntligen ute på landet skönt! Har fikat och nu sitter jag vid datorn på verandan med ett glas vin!! gott
Här är det myggfritt skönt inte en mygga så långt ögat kan nå...
Här känner jag mig alltid så avkopplad, inga måsten och hundarna kan bara vara och springa på tomten eller ta en tur ut i skogen men oss.
Kenzo är ju här för första gången och han tycker att det är jättespännande, tycker dock att grusvägen som går utanför är jätte spännande och har varit ute ett par gånger och kollat läget!
Sen har han skrämt hicka på mig också ikväll, när jag skulle gå ut på tomten och hämta deras koppel som jag slängt i gräset så gick båda hundarna med mig på verandan (man kan gå runt den & runt huset!) Kenzo hoppade upp på en stol som stod i ena hörnet, det är ganska långt ner till marken för Pappa har byggt upp verandan en bit. Jag puttade ner Kenzo från stolen och började gå till gräsmattan, då hör jag bara en duns vänder mig om och där står Kenzo på gräsmattan, han hade hoppat upp i stolen igen och hoppat ner från verandan! dåre!! han kunde ju ha brutit sina ben, våghalsade hund!! som tur var så verkar han inte ha skadat sig men man blir ju livrädd när de hittar på såna saker.
TREVLIG MIDSOMMAR ALLA VÄNNER
Kramar Marina & killarna