Härlig midsommar

Brrrrrr var nog den kallaste midsommar på väldig, väldigt länge och jag fick ha på min långbyxor!!! jaja. Killarna skötte sig exemplariskt och som vanligt fick man många frågor och kommentarer om mina vackra rödtottar :)
 
Vi hann med lite tränng också på midsommaraftons fm, jag körde linjetag mot 3 olika målområden som inte killarna visste om och Kenzo gjorde jätte fina linjetag, lilleman fick också prova och även han hade en bra attityd och fina linjetag. 
 
 
Fina killar :)
 
 
Många som ville prata och titta på mina fina prinsar :)
 
 
Lazer var så duktig hans första Midsommarafton och han skötte sig så bra, matte är så stolt :)
 
 
Årets midsommartårta fick bli en ny variant av kladdkaka med björnbär i med grädde och toppade med jordgubbar, en mycket uppskattad tårta !!!
 
 
Ozzy och Lazer busar på den stora tomten på landet :) ett ställe som jag verkligen älskar, där kan jag koppla av och bara njuta av lugnet, inga måsten så nice....
 
 
Midsommardgen går vi alltid tipsbingo hela gänget, i år VANN jag!!! yippie.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Aktivivas kennelhelg 140613 tom 140615

Helgen före midsommar längtar jag alltid efter!!! helgen då vi träffas alla aktivivor och tränar hund, umgås, skrattar och har så trevligt.
 
Vi började på fredagen med att vi körde dirigeringar med störningskast/skogg, bollsök från olika vinklar, dirigeringar mot kända mål, störningskast från både mig och Sanna. Kenzo fick till en del bra dirigeringar och en del mindre bra, men det var ju bara att minska avståndet så gick det galant. 
 
Lördagen fortsatte vi att bygga på störningar och körde med skott/kast, olika vinklar på dirigeringarna. Jag var inte med på kvällen denna gång utan var och med mina tjejer på Friends arena för att se One Direction, så det blev till att åka tillbaka på söndag morgon.
 
På söndag så körde vi Vilt ock Tjp upplägg:
Tolling, dubbelmarkering + jobba bakåt, ta nr 1 på dubbeln vända om och jobba bakåt sen vända tillbaka och ta nr 2 från dubbelmarkeringen.
 
vi hade 2 sök ett med 4 änder och ett annat med 2 änder i terrängskiften bla energiskogen. 
Kenzo fick störningsskott vid 3 viltet som kom in utan probelm höll han anden kvar i munnen och fortsatte bestämt mot mig, duktiga kille.
 
Vi hade lagt ut en gås på dirigering men den lyckades Kenzo få i nosen när han var ute på dubbelmarkeringen, ja så kan det gå... efter det tog vi sök 2 som kom in utan problem. Enkelmarkering med dold kastare (råka).
Även här la jag in jobba bakåt innan han fick gå på markeringen. Vi avslutade med ett linjetag mot en till gås som Kenzo hämtade in snyggt. 
 
Tack Sanna för en jätte trevlig helg som alltid, nu har vi fått lite läxa som vi ska jobba vidare på.

Schweiz, Breiez

Wow vilken härlig semester vi har haft hos Martina och Sir Rooney :) Jag, Niclas och Ellinor åkte ner till Schweiz för att träffa Martina igen och få träffa Sir Rooney, honom har jag inte sett sedan han var 6 v. Riktigit roligt att se denna fantastiska kille så lik sin far i både utseendet och till sättet med alla rörelser och hur han betedde sig när vi träffade honom för första gången, full av energi och lika social som Ozzy :)
 
 
 
 
Vi gjorde så mycket under de dagarna vi var i Schweiz, gick promenader i bergen, besökte en chokladfabrik, åkte cabinbana besökte en del olika städer, var på restaurang. En helt fantastisk tid och vilka otroliga människor som vi bodde hos Martinas morbror Renee och moster Mäti, deras söner Christian och Mattew var så gulliga och tog hand om oss på bästa sätt. Vi längtar redan tillbaka till detta underbara land och vänliga människor. Härlig frisk luft och underbar natur.