Nu räknar vi ner.....

Ja nu har jag skaffat pass till alla 3, och alla har fått rabiesspruta,nu är hundarna färdiga för våra äventyr i vår/sommar :) vi längtar sååå
 
 
Och för er som inte vet, och är nyfikna :) vi kommer att åka ner till Shweiz och träffa Ozzy´s son Sir Rooney,  Martina och Marcel :)
 
 

Träning och första badet

I söndags åkte jag och Ellinor iväg med alla 3 grabbarna, första gången som jag tränar allihopa samtidigt. Hur gick det då? Jo faktiskt riktigt bra!
 
Jag började med att lägga ut ett större djupare sök med ett gäng dummysar, gick ut längst med en stig sen kastade jag ut dummysar i skogen för att inte få några doftspår.
Kenzo fick börja och vi körde först lite uppvärming med stoppsignal mot matskål, och lite dirigeringar mot matskål sen fick han gå på söket.
Han var så duktig och sökte med ett fint sökmönster.
Efter det tog jag ut Lazer som fick göra samma övningar. Dirigering och stoppsignal mot matskål.
Han fick också köra söket och har ett lika snyggt sökmönster som sin far :)
Under tiden som Lazer jobbade fick Kenzo sitta passiv och titta på.
Sen var det Ozzys tur. Han fick också stoppsignal och dirigeringar innan söket.
Där fick han gå på de dummysar som låg längst ut eftersom han var sist och det var dom längst ut som var kvar. Oj vilken otroligt duktig kille han är! Inga problem alls att jobba både brett och djupt, wow! :)
När Ozzy jobbade fick Lazer vara passiv en liten stund. Det fixade han bra men jag la lite korv framför och då gick det utmärkt :)
 
Efteråt fick alla tre springa av sig lite i skogen och leka av sig, vi pratade om att vi skulle låta Lazer bada men eftersom det är mycket högt vatten i vår lilla träningssjö så fick bara Ozzy och Kenzo bada.
Men jag tog på Lazer ett koppel (för säkerhetsskull) för att se vad han skulle göra, kan ju säga att han klarade det superbra! Eftersom både Ozzy och Kenzo simmat ut en bit så blev det ju en dragning till dem så han hoppade i och i och med att det är så djupt fick han ju inte kontakt med botten utan fick börja simma direkt. Haha, det var jättekul att se! Duktig kille!